Khamis, 9 April 2009

CENDERAHATI / BUNGA TELUR GANTUNG ~ ROS BIRU

Petang semalam Sis In Law aku sms bgtau kawan dia nak tengok sample jenis gantung-gantung ni... Semalam aku pun try la buat... Jenis ni bagi aku praktikal la... leh letak telur @ potpouri @ sabun @ bunga rampai @ cekelat ke... selagi leh masuk... Cuma untuk bunga rampai tu kena la tukar net tu...

Pagi tadi datang opis aku bawa benda alah ni nak snap pict... dah kawan aku si isteri majistret tu tengok... terberkenan plok dah... terus nak tukar design... tak nak bunga pahar yang dia tempah kaler gold dulu tu... nak soh aku buat design ni dengan artificial egg... kaler masih gold.. cuma tukar pattern je... hantam je la Fiza.. janji ko suka... siap antar mms tu kat sis in law dia... n sis in law dia yg nak kawin tu pun nak design ni... sib bek aku blum cantum lagi... tak pa la.. kastemer leh pilih apa saja kan... untuk puaskan ati... mcm kita g shopping la.. sentiasa pilih yang terbaik untuk kita... tugas aku siapkan / sediakan yang terbaik yang boleh aku bagi...


** Ros ni size dia besar sket... diameter l/k 9cm **




3 comments:

Tanpa Nama berkata...

saya nk 100

Tanpa Nama berkata...

email saya nursandrasafira@yahoo.com.my

hazlizaha mohd zain berkata...

Sy nk 100 .... kaler hijau ader tak? Plez email kat hazlizaha@gmail.com. ...tq