Rabu, 8 April 2009

BUNGA TELUR DIP ~ ROS MERAH 2 KUNTUM

Ari ni aku upload lagi satu sample... kali ni bunga pahar / bunga telur plak...
Ari ni aku mcm bengang sket la... al-kisah aku penat2 siapkan satu presentation power point... berhempas pulas... nak yang terbaik... sebab aku jenis tak suka wat keja cincai.... nak yang terbaik yang mampu aku buat.. mcm aku wat bunga gak la... aku suka buat yang cantik dimata aku... selagi leh improve... aku akan usahakan perbaiki lagi... dah siap presentation tu.. aku bagi la kat seseorang ni utk pass bagi bos aku sebab dia orang yg diamanahkan utk buat benda tu sepatutnya... leh plak dia p bgtau dia yang buat 100%... bersengkang mata siapkan benda tu... stori gila2 la dia la yg kerja keras.... hampesssss... aku sungguh la tak suka pangai mcm tu... aku pun bukan nak dipuji @ nak bodek @ nak nama... tapi cubalah belajar hargai penat lelah orang lain... tak payah la dok kelentong sana sini... korang pernah jumpa tak org mcm ni ? ni kategori "juai ikan" (sellfish) kot no...



3 comments:

Laxmi berkata...

isk sian hang mie.. selalu kena diperboxbixkan cenggini.... aku simpati tul kat hang.. anyway aku harap org yg jual ikan tu akan sedar one day!!!

naja berkata...

aiyo. bukan kategori juai ikan. ni kategori bodo tp nak habaq kat orang kata dia pandai.. padahai orang taw dia bodow.. isk isk. ada gak ek orang cenih.. sungguh tak malu mengaku hasil titik peluh orang sebagai hasil sendiri. kalo hasil sendiri gamaknyer muntah ijo orang tgk.

hanyir sungguh!!

Amirza berkata...

mueheheheh kes kes kes... donia ooo donia...