Isnin, 26 April 2010

Akhirnyaaaa....

Akhirnyaaaa aku telah mendapat 'sesuatu' yang aku idamkan... setelah aku cuba menggunakan berokben Celcom bos aku dan dapati ala-ala selalu gak la sangkut2 n slow mo.. maka aku muktamad untuk amik MAXIS... dari penelitian aku sejak aku guna benda alah ni dari ari Sabtu.. Alhamdulillah la.. ok je.. laju pun laju.. n takat la tak dak la sangkut lagi.. hope prestasinya berkekalan la...
Memula aku order dari satu kedai kat Jusco tu.. bayar deposit RM10. Memandangkan sepupu aku pun nak gak benda alah ni.. dan dia nak datang umah aku dari kg semata2 nak daftar benda alah ni... aku pun book la kat dia sama... Tapi alih2 kedai tu nak bagi aku modem yang gemuk ni... aku mcm tak berapa berkenan.. tak tau la sbb apa...


So, terjah kedai lagi satu kat Ground Floor kat Jusco.. dia kata malam stock akan sampai... aku koling2 bodek budak 'Nora' tu.. dia sanggup simpankan untuk aku... TQVM la adik atas jasa baikmu itu.. So, kesampaian la hajat aku... walaupun aku rugi RM20 aku rela... dan TQVM kat laki aku yang sudi memberi sokongan RM untuk aku dapatkan benda alah ni... I LUV U... hahaha...
"Demimu berokben.. aku sanggup tak dapat perfume yang laki aku janjikan.. tukar dengan dirimu... Harap kau tak hampakan harapan aku padamu... dengan pesanan.. jangan wat perangai yaaa... "

2 comments:

naja berkata...

haha miza. aku pakai modem gemuk tu la.. xper la janji beruk sihat walafiat.

selamat berberukben dengan bijaksana...

AMIRZA-KRAF berkata...

hehehe.. tak kisah la gemuk ka kuruih ka.. janji prestasi mantoppp... kalu tak mantoppp kita p potong...