Selasa, 13 Oktober 2009

WALL STICKER...

Salam Semua... Harap semuanya sihat dan ceria selalu.
Kali ni aku tak upload gambar bunga. Aku ni serba salah dek permintaan kawan2... dok koling2 aku soh upload gambar Istana kecik aku tu... Tak diturutkan permintaan... Ibu Mengandung...
Sebagai permulaan ari ni aku upload gambar wall sticker la dulu... pastu baru bahagian lain rumah... Harap kawan2 aku yang teringin sgt nak tgk tu puas hati ya... Kang marah aku lak kalu air liur anak meleleh... hehehe...
Aku sukakan wall sticker ni sbb aku leh lekat apa yg aku suka... n bila2 aku leh tanggalkan tak mcm wallpaper...

Wall Sticker ni aku lekat di bilik anak teruna aku tu... Dia sukakan keretapi dan jentera berat so, aku belikan sticker keretapi utk dia. Ada juga sticker transport tp belum dilekatkan lg sbb bilik dia blum tersusun sepenuhnya. Malas aku nak amik gambar sekali katil dia tu... Katil tu dia tak tido pun... so, aku letak penuh bantal atas tu. Katil tu agak tinggi gak la.. bawah dia ada 9 drawer (3 layer) dan ada slide utk turun dr katil or utk dia main slide... Dia suka main slide tp aku tak berkesempatan bawa dia ke taman.. Jd aku belikan dia katil yang ada slide. Walaupun kecik cukupla utk dia...


Sticker bunga2 ni aku lekat kat dapur... Aku suka sticker ni sbb matching dgn konsep dapur aku.. Hitam, Merah n Putis...


Pesanan Penaja : Wahai kawanku yang tgh peknen... sabar ya utk tgk gambar dapur aku tu...


5 comments:

azean berkata...

wooo teruja aku tgk bilik danial .... tu baru skit .... kasi tunjuk semua laaa ... cam semangat nak wat bilik haziq ... citarasa jentera tu da sama dah ... mie aku kopi idea hang leh dak?

AMIRZA-KRAF berkata...

hehehe... kopi je yan... nanti la bila mood aku rajin aku snap semua ya... tp tak dak yg spesel yan..

azean berkata...

spesel x spesel .. aku curi gak idea ko ... cemana laaa otak & tangan ko kreatip gilos ek .. zeless oooo

AMIRZA-KRAF berkata...

tak dak kreatip tara mana pun biasa-biasa jer yan ooiii..

naja berkata...

ala miza tu.. shy2 cat plak ;) terimalah hakikat dgn penuh kesyukuran mmg hang dikurniakan akal dan otak yg kreatif.. subhanallah!