Jumaat, 2 Oktober 2009

APA PENDAPAT KAWAN-KAWAN...

Salam Semua, Kali ni saya nak minta pendapat, pandangan, idea, komen atau apa sajalah.. tak kisahla apa pun... Al-Kisah sample bunga pahar dip putih ni saya buatkan untuk seseorang. Dia nak semua putih... Memang dia suka betul dgn sample ni... masalah dia sekarang... kawan2 dia komen warna ni tak ok.. so, dia pun serba salah...
Saya sajes dia dua pilihan... semua putih atau putih + hijau.. means daun n kelopak tu hijau.. reben pun putih dan hijau... Saya nak mintak pendapat kawan2 pula untuk bantu kawan sorang ni...


9 comments:

marini berkata...

mie... aku cadang:

(1) bunga besar putih
(2) daun dan batang bunga hijau
(3) bunga kecik hijau
(4) bunga manik tu putih
(5) riben ijau putih...

sekian..hehehe..

AMIRZA-KRAF berkata...

TQVM Rinie... bagus cadangan tu..

mamasyipah berkata...

tak menarik laa putih semua ,letak hijau tuk daun dan riben.tapi 1 tangkai tak lebih dari 3 warna ,cik gu mamasyipah cakap masa belajar dulu2

josefa berkata...

"HOLA" HACE TIEMPO QUE NO VEO REALIZAR ESTAS FLORES Y HOY ME HE SORPRENDIDO AL VERLAS,SOBRE TODO POR SU BELLEZA Y DELICADEZA. ERES TODA UNA ARTISTA,TIENES UNAS MANOS MARAVILLOSAS.TE FELICITO DE CORAZON. laboresdesiempre.blog

awincupcake berkata...

akak setuju benor le dengan cadangan marini tu...still maintain bunga besar tu rona putih...yg lain i'm sure u'll know better how to mix and match....apa2 pun bunga tu memang cun....

naja berkata...

i pun sangat setuju dengan cadangan bernas marini ittew..

AMIRZA-KRAF berkata...

Kepada semua... terima kasih atas komen, cadangan dan pendapat kalian... Terima Kasih sekali lagi...

Maisarah berkata...

cantik laa bunga nih.. berapa rm ye kalo nak order 100 pcs.. boleh request kaler apa pun kan..?

AMIRZA-KRAF berkata...

Maisarah - Boleh request kaler apa pun. Boleh tak bg email add Maisarah atau email kat akak. TQVM