Sabtu, 28 Mac 2009

EHEM.... EHEM...

Adoiiiii penat la aku.... nak update blog ni dah beberapa ari tapi hampessss tak leh sign in pun... tak tau la... blog ke yang bengong ke berukben (broadband) ke yang bangang...
kali ni aku tak upload gegambar... just nak bagitau... 2-3 hari lepas... aku bersengkang mata siapkan beberapa sample atas permintaan rakan biz baru aku. Dia pun mcm nak ASAP... aku pun tinggai tak keluar asap je lagi.... pinau bijik mata... kurang tido.. tapi kerana kekawan n utk majukan biz aku n dia gak kan... redha je la...
So, korang jangan lupa terjah lagi tau blog aku pas ni... ada sample perghhhhh punyer akan diupload.... soheh tak nyesai.... tungguuuuuuu... bebawak besabo ye...
** tq 2 zara from penang **
haaa.... al-kisah di suatu hari... terjadi la dialog ni...
si ibu : sayang, baca ABC ibu nak dengar
si anak : ABC ABC ABC
si ibu : bukan la... baca A sampai Z ibu nak dengar
si anak : A sampai Z... A sampai Z...
si ibu : erkkkk.... $%^&*.... (rasa mcm nak hantuk paler kat dinding)
*anak sapa la tu...

4 comments:

TiNiE berkata...

hakhakhak..syabas nenel..syabas..

naja berkata...

centu la anak ibu.. wajib cerdik macam ibu

alladiin berkata...

wah...kreatif lah awk ni... cantik2 gak hasil kerja tangan tu..

Amirza berkata...

TQ.. TQ... wahhhh my lect sudi melawat... jangan lupa jengah lagi ya... ahaksssss