Jumaat, 6 Mac 2009

BAKUL HANTARAN....

Aku agak bz dengan bunga telur skang ni.. untuk tempahan bulan 4 dan 5 tapi ada sorang member minta tlg aku buatkan satu antaran untuk dia. Actually dia minta aku buatkan buah strawberi.. tapi.... aku rasa mcm tak pergh je... so, aku amik keputusan utk wat ikut apa yg aku nak... lgpun aku dah cakap dgn dia.. n dia pun ok je... so, inilah hasilnya... tapi terdapat kekurangan kerana kerja2 last minute... dan kekurangan bahan memandangkan kedai dah tutup... hehehe... so, zassss je la...

pendapat aku... bakul ni lebih cantik jika dibalut... lebih terserlah bunganya... dan juga... inti bunga tu sapos kaler ijo... baru naik sket... kalu nak tempah... aku buat sebaik mungkin la... ini sebab kedai dah tutup nak wat cemana kan...






4 comments:

TiNiE berkata...

pergh...manthop!!! mmg lawo....kalau hang dekat kan mie, aku rasa harus aku soh hang wat gak kat adik aku...

azean berkata...

wooo santekkkk ... ala2 klasik pun ada gak mie ... tp naper ko jauh sgt di atas sanaaaaa

amykimi berkata...

cantik la mie....kalo aku nak ko jadik supplier tetap boleh dak....stakat nie aku dok buat hantaran tapi tang bunga telur tu tak sempat nak buat....so hg jadik tukang buat bunga telur tetap utk aku boleh dak.....

tamanraudhah berkata...

Beri Laluan

Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?