Selasa, 17 Mac 2009

BUNGA PAHAR/TELUR DIP GOLD... 2

Haaaa... ni sesaja aku buat utk koleksi aku... tak dak diorder oleh sesapa... tapi kalu nak order leh saja... no problemo...

** tq utk my luvly husben.. Mr. AFR n my luvly son.. MDM sebab sudi temankan aku ke kedai beli cat di dalam ujan sepoi-sepoi bahasa semata-mata nak wat benda ni w/pun baru je smp umah tak smp 10 mins... letih tak ilang lg.. aku dah gedik2 nak wat benda ni..
Tq gak sbb atas support selama ni... n 4 may husben... tq so much... sudi temankan aku kelebek benda alah ni selama ni... chenta kamu berdua...
( ada kaitan ke apa aku tulis dgn biz aku ni... hantam je la...) **
note : aku tak mau blog aku ni terlalu formal gitewww... hope semua faham ya... sebab yg dok jengah blog aku ni hari2.... kekawan aku... hehehe tq gak utk kekawan atas komen2 n atas moral sapot korang tu even jauh...

2 comments:

TiNiE berkata...

ishk ishk..lawa sungguh haih...mmg sesuai ngan hang mie...

azean berkata...

cantik laa miza .. pandai hang buat