Rabu, 7 September 2011

GADJET...

Sekarang ni mcm2 jenis gadjet yg keluaq.. hp canggih2.. tab la.. ipad la.. mcm2 jenis dok ada.. tunggu ada RM ja... memandangkan aku ni agak la minat dgn benda alah ni semua agak mencabar keimanan la... kalu letak depan aku gelang emas sebesaq ibu jari dgn letak gadjet2 yg best soh aku pilih.. aku akan pilih gadjet2 tu lg... sbb tu la kot aku tak pernah beli barang kemas (emas) yg ada pun beli dgn duit mas kahwin... sbb nak bg nampak benda dgn duit tu... tu la kali pertama aku beli emas... 7 tahun yg lepas.. kali kedua tak tau la tahun bila...



Ari tu masa dok survey2 lappy utk sepupu aku tengok benda alah ni kat website ASUS. Terus tangkap cintan... Namanya "PADPHONE". Sempoi jeee rasanya benda alah ni bila aku tgk iklan dia kat youtube... 2 in 1. Boleh dijadikan hp (android) dan boleh dijadikan tab. Khabarnya akan dilancarkan bulan 12 2011... dan aku pasti harganya boleh tahan la kot...










Sementelah aku adalah pengguna ipad... bila rumours mengatakan bln 12 2011 atau 2012 akan keluar ipad3 dengan penambahbaikan yg lebih sempoi spt "retina display" dll... hati meronta2 la jugak... tp ada juga dengar2 "delay" sbb masalah "retina display"...

Aku hanya mampu berharap benda alah ni akan dilancarkan pada waktu yang sama agar dapat buat pilihan... hehehe... (angan2 mcm la ko tu duit banyak beno) Kena la start menabung nampak gayanya ya... Ari tu laki aku dok ushar2 Samsung Galaxy Tab.. tp aku mcm tak minat je.. so, aku buat dekk je la... Tak la aku memberi semangat utk dia utk beli mcm aku racun dia beli Ipad... Ipad yang ada skrang ni letih berebut dgn anak aku yg asyik hadap game je... salah aku gak la.. sapa soh jailbreak n install mcm2 game utk dia...

3 comments:

TiNiE berkata...

apple jugak terbaeekkk!
saya mesti pilih

AMIRZA berkata...

yaaaaa terbaekkk!!! saya juga pilih.. hehehe.. ipad dihatiku.. psssttt iphone5 mcm best jerrrkk... RM RM RM RM

PAk JUSTAN DI BATANG berkata...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL