Isnin, 12 September 2011

CARS 2



Dah banyak hari aku sebut nak bawa bf kecik tengok wayang citer CARS 2... Dia pun berkobar2 nampaknya. 2-3 hari sebelum tu aku cuba search tenet tgk time.. ok.. dah dpt time yg cantik try nak booking online tp hampeh... Jumaat try nak booking online lg.. tp hampeh gak.. try tefon pun hampeh tak berjawab... Nampaknya kena la terjah sendiri beli tiket... Memula plan nak tgk yg pukul 3+ tp bila pk2 balik takut ramai orang aku ajak anak aku tgk show paling awal... plan nak tgk kat Giant ja sbb aku malas nak p Jusco @ Sunway Carnival @ Pacific..

Hari Sabtu 10/9/2011 tu lepas laki aku p keja pukui 6.30pg... aku berehat2 seketika melayan ipad.. ingat pukul 7++ baru nak start kerja rumah... tengah2 dok syok2 main game.. dengar suara budak kecik bangun.. time tu pukui 7+.. amboiiii awainyaaa.. tidak tak pukul 9++ @ 10 tak bangun la... teruja la tu... bangun elok je cuci muka berus gigi tanpa banyak songeh.. sarapan kuih raya... pastu tlg aku vacum rumah... dah setel urusan kilatkan umah.. siap2 pukul 11 kami keluar.. singgah beli lauk utk makan t/hari siap2... pastu terus terjah giant.. p beli tiket.. ok.. lepak2 jap kat depan tu sbb 10 mins lg baru bleh masuk...


Kami dua beranak tgk CARS 2 3D... aku amik couple seat blakang sekali.. selesa sket aku nak duduk.. luas.. best jugak tgk wayang awai2.. show start pukul 11.40pg... dalam tu cuma ada 4 family termasuk kami... so, boleh layan tanpa gangguan...


Cars 2 ni ok la jugak... kali ni watak "Mater" lebih menonjol... kira kali ni Mater la hero... Mater ni secara tak sengaja telah terlibat dengan ajen perisik dan berjaya menyelesaikan kes...



Aku hepi bila tgk anak aku hepi... Tapi dia kata lebih seronok kalau ABAH ada.. ya aku pun tentu akan rasa yang sama.. tapi nak buat mcm mana.. Abah adalah bekerja di hari Sabtu.. Lepas abih movie terus balik umah.. memula ingat nak pusing2 ronda2 dulu... p makan2 kat Resepi Rahsia ka... tp tadi sblm keluar rumah jiran aku bgtau depa nak berkelah makan t/hari.. tu yang aku pergi beli lauk siap2.. balik tu smp rumah, sedang elok jiran aku sudah memasak.. kami angkut semua p umah jiran depan umah aku tu... berkelah 3-4 family... umah depan umah aku tu kosong sbb jiran aku tu baru je posting ke Sandakan.. sebelum tu tefon minta izin dia dulu nak masuk dlm rumah dia.. kunci ada kat jiran sblh umah aku.. Perut tengah berkeroncong sbb dah pukul 2.. hanya makan popcorn dlm pangung je... apa lg.. laju je la layan nasi...

1 comments:

PAk JUSTAN DI BATANG berkata...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL