Rabu, 8 Julai 2009

BUNGA TELUR GANTUNG DIP

Bunga Telur Gantung ni aku buat khas untuk Fairus dari Dubai U.A.E sempena majlis cukur jambul dan akikah anaknya. Terima kasih buat Fairus. Majlis berlangsung di Jelebu, Negeri Sembilan.
Fairus memilih gabungan warna lite yellow n lite blue dan juga itam n silver.
*** Maaf kerana kualiti gambar tidak memuaskan... snap pakai hp je... cari dgcam tak jumpa... lupa mana taruk... rerupanya hero aku tu simpan pas dia snap mcm2 pict... hmmmm ***





5 comments:

paij188 berkata...

salam, kak tima kasih bebanyak.. mintak maaf benyak juga sebb susah2 je akak buat semua tu, jugak pasal terlambat bank in duit pasal sibuk giler sampai x sempat2. feedback, semua org puji cantik hasil kerja akak, sy siap bg sedara mara alamat blog akak utk diorg klu nak tempah dari akak, harap allah murahkan lagi rezeki akak.

Amirza Kraf berkata...

Salam Fairus,

Terima kasih bebanyak... alaaa itu hal biasa la tu akak faham kenduri memang bz... apapun tq atas segalanya...

kueh bakar berkata...

ni rase nak kawin ni..wakakkaa

Amirza Kraf berkata...

kueh bakar - kawin la cecepat... jangan lupa order bunga dip dr saya... :)

umie berkata...

miza, cantik & glemer abis... tahniah...tahniah