Ahad, 3 Mei 2009

CENDERAHATI/BUNGA TELUR GANTUNG ~ BUNGA ROSE GOLD

Selamat Hari Pekerja. Sempena pablik holiday ni ramai la yg amik kesempatan wat kenduri kawin kan... Kepada sesapa yang kawin tu... Selamat Pengantin Baru... Semoga bahagia hingga akhir hayat. Kepada sesapa yang dah kawin tu... pada tarikh ni gak... Hepi Enibersari... termasuk aku la tu... ahakssss.... 1.5 kenduri umah aku... 2.5 kenduri umah laki aku...
Haaaa... gegambar ni adalah bunga telur gantung yang aku wat untuk Fiza. Dulu aku pernah letak entry pasai bunga telur yang dia tempah kan (entry BUNGA PAHAR/TELUR DIP GOLD). Tup tup saat dekat nak due date dia tgk aku wat bunga telur gantung... dia nak tukar design plak... so, inilah hasilnya... Tak kisahla tukar pun.. aku ikut je kehendak kastemer kan... tak gitew... lgpun masa dia bgtau tu aku blum lg wat proses akhir iaitu proses cantum menyantum... kira nak jd rezeki dia la...
Terima kasih buat Fiza n suami iaitu Raja Shahril Anuar kerana beri kepercayaan kat aku...
Selamat Pengantin Baru buat Dr. Hidayah (kakak Tuan Raja) dan pasangannya N.K Anuar (aku dengar dia anak Mufti Perak). Semoga bahagia hingga akhir hayat...



2 comments:

marini berkata...

kreatif la hang nih mie.. cantiks!

Amirza berkata...

tq rinie...