Rabu, 6 Mei 2009

BUNGA DULANG DIP ~ PUTIH HIJAU

Bunga dulang ni dah lama wat cuma tak sempat nak upload... sample ni aku wat lain sket dari yang lain... aku lebihkan penggunaan manik hiasan supaya nampak lebih ekslusif. Aku try cantum2 je... ikut hati aku... so, inilah hasilnya... ekceli sample ni aku wat combination kaler ijau n clear...



Pastu ada kastemer sker design ni... n nak tukar kaler jd putis n ijau... so, inilah hasilnya... dia nak tukar sket... lain2 dia nak design mcm sample aku tu... 2 pcs dia nak design 'u' shape... aku watkan je la... pict ni bunga tu tak dak reben... reben blum dipasang lg sbb reben utk yg ni tugas pasang reben aku serahkan pada yg berkenaan atas sebab-sebab tertentu.... time snap pict ni aku tgh rush giler... hasilnya gegambar yg aku snap kelabu kelabi... sbb tu aku tak letak banyak pict... huhuhu...



2 comments:

naja berkata...

tunggu cikmai besaq ekk.. esok2 dia nak kawin aku tempah bunga kat hang :)

Amirza berkata...

Hehehe... doakan umur aku panjang... n time tu aku masih sihat walafiat ya...