Rabu, 10 November 2010

GRILL...

Ari tu ada laki aku bgtau... ada satu perempuan naik iswara lalu depan umah kami pelannn je dia bawa kereta sambil memerhati rumah kami... 2x laki aku perasan... 2-3 ari pastu laki aku balik keja awal dorang dok main sepaktakraw depan umah... pompuan ni datang umah... jumpa laki aku... mai mintak izin nak amik gambar grill umah aku... siap bawa cina kontraktor lagi... time tu aku tak dak... haissshhhhh....

bila balik keja malam tu laki aku bgtau dorang nak amik gambar nak tiru design grill umah aku tu... huhhhh... x best la pas ni dah ada orang grillnya sama design dgn umah aku.... penat aku melukis sendiri dalam ms excel n suruh kedai buat... design tu tak sama dgn orang lain... huhuhu... dah la dok setaman.... sob sob sob...

4 comments:

CHeNTa HaTi... berkata...

ckpla xbuleh.....penat2 kita design... hasil karya tu kena beli tu. bkn bleh buta2 ja amik.

noorcahaya berkata...

baiknya, siap minta kebenaran, kalo org lain rasanya pakai snap je kot dan hebatnya awak yg design..... , :)

marini berkata...

maknanya mie, hang pandai design la grill tu sampai orang lain pun berkenan.. itupun dia mintak gak kebenaran hang.. kalau amik curi2 dan tetiba hang tengok dah ada umah orang buat grill yang sama, hang lagi frust kan.. dari sudut positif, itu tandanya hang kreatif.. mana tau lepas ni boleh design benda lain pulak.. :)

AMIRZA-KRAF berkata...

TQVM semua... dah p melawat dah umah tu... hehehe siap aku snap pict grill tu lagi... tak la lawa mana pun aku design.. saja je...