Jumaat, 25 Jun 2010

cubaan....

Ini cubaan pertama aku buat pelamin... dulu pernah la buat mini pelamin je utk sepupu aku... tu pun tahun 2008... Pelamin ni untuk kenduri kawin adik aku yang lelaki no. 1... kusi tu disewa... stand besi kerawang2 tu n stage tu adik aku boro dari kawan dia yg kedai welding.. kengkonon tempahan dari orang la.. kami rasmikan dulu.. ahakssss... wayering kena la buat sendiri sbb benda baru kan...
kain2 semua aku ikat2 guna dawai bunga je... kira tak dijahit.. sendiri antam... ntahla pandangan orang lain.. tp kami rasa abih cun dah ni... nama pun cubaan pertama... hehehe... memandangkan utk kenduri dia aku tak sempat sediakan bunga telur kerana kebizian yg nyata.. so, inilah je aku leh sumbangkan utk dia... tahniah gak la utk adik aku kerana berjaya mengopakkan duit aku...
bunga2 tu pas ni leh la mak aku pakai utk raya... tp yg bulat tu kak aku dah tempah awai2... amboiiiii aku gak yg melepas memandangkan umah aku tak sesuai diletakkan bunga canga ni sebab modern style la kekonon...


meja ni di kala ini belum siap sepenuhnya... jurugambar amatur (adik aku no. 4) lupa amik gambar yang dah siap... huhuhu... menciwi dengan DSLR barunya... tak leh la aku tayang candle holder bagai...


Untuk adik aku.. selamat pengantin baru.. semoga bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat...


1 comments:

Fakeh berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.