Isnin, 21 Disember 2009

BUHSAN...

Salam,

Blog aku ni dah bersawang berhabuk semua ada... puncanya aku tak leh update blog...kekadang nak jengah blog pun tak dapat... yg bg komen aku tak leh reply mahap ya... huhuhu.. tenet kat opis mcm hampesss *&%$#.. ni pun aku leh taip je tak leh add gegambar.. so, cemana aku nak update... banyak bahan nak diupdate... sabar ya...

Just nak gitau aku akan cuba dapatkan 'sesuatu' utk kemudahan bg mengupdate blog aku ni...

2 comments:

naja berkata...

teruskan usaha suci murni mu itu miza...

umieliza berkata...

dah dapat ke 'sesuatu' ituwww