Selasa, 8 September 2009

POTPOURI BUNGA DIP - (AK-PBD-01/09)

Selamat menunaikan ibadat puasa. Rasanya tak terlewat lagi untuk saya ucapkan ya. Dah lama tak upload blog ni. Kali ni saya buatkan beberapa sample untuk kawan-kawan.
Ni saja la cuba buatkan potpouri bunga dip. Size bunga rose ni comel sahaja.. diameternya 4cm. Sesuai untuk gift kepada tetamu bg sebarang majlis. Potpouri boleh juga digantikan dengan sabun. Warna juga boleh dipilih mengikut kesukaan anda.
Mulai hari ini setiap bunga yang saya upload akan disertakan dengan kod bagi memudahkan berurusan dengan anda. Contoh bagi potpouri bunga dip ini kodnya (AK-PBD-01/09). Bagi mengelakkan kekeliruan ketika berurusan sila nyatakan kod. Terima kasih atas kerjasama anda. Amirza-Kraf sentiasa memperbaiki mutu perkhidmatan dan kualiti produk demi kepuasan anda. Sebarang komen, pandangan dan idea amat dialu-alukan. Perghhhhh ayat... hehehe jangan mare
Saya ada lagi beberapa sampel bunga untuk diupload. Dah siap cuma nak upload je... tungguuuuu....


2 comments:

naja berkata...

wowwwwwwwwwww! aku lambat lg nak buleh menantu... nanti arr aku pikir apa majlis yg sesuai supaya buleh aku mengorder ini potpuri!

Amirza Kraf berkata...

Naja - Majlis cukur jambul atau akikah pun sesuwaiiiii muehehehe...