Selasa, 30 Jun 2009

BUNGA TELUR DIP ~ GOLD

Salam kekawanku...
Pertama sekali minta maaf sebab lama sangat tak update blog. Aku tersangatlah bz... dengan urusan bunga dip, dengan urusan rumah.... Alhamdulillah... tempahan yang urgent dah aku siapkan minggu lepas... majlis pun Alhamdulillah dah selamat... dalam seminggu dua ni bz setelkan umah... then sambung balik keja dip aku... stat balik la bz aku... nak siapkan hantaran adik aku nak tunang 1.8 ni... adik ipar aku nak kawin 15.8 ni... semoga aku sempat siapkan semuanya dan majlis dorang berjalan lancar...
Ni aku upload gambar bunga pahar gold. Majlisnya 31.5.2009 ari tu... baru sempat upload gegambar... Ni dari pihak lelaki kepada pihak perempuan... dari Penang ke Melaka... semoga jodoh HAFIZ & EFFA berkekalan. Terima kasih kepada Kak Faridah iaitu ibu pengantin lelaki atas kepercayaannya kepada aku...
Satu pahar hanya muat 25 pcs memandangkan size bunga yang agak besar.


Kalu bunga pahar aku buat... wajiblah ada ibunya....
Bunga telurnya....
TAGnya... design by aku sendiri... hantam je la.. almaklumlah tak belajar adobe bagai... just guna power point biasa2 je... harga TAG... hmmmm FOC je...

3 comments:

yongshaniza berkata...

mie...lawoooo..tag tu pun lawoo..hang mmg kreatip...insyaALLAH..adik ipar aku sorang lagi nak tunang..adik tempah ngan hang..suka..cantik..member opis aku pun kenan ngan hasil tgn hang..teruskan...

yongshaniza berkata...

ehhh..salah tulis..*adik tempah ngan hang tu..tukar kepada *aku tempah ngan hang..
camno leh tulis adik arrrr...sorii

Amirza Kraf berkata...

hehehehe... tq yong...